dimarts, de febrer 28, 2017

Acta de constitució de F.E.T i de les JONS a Sant Pere de Vilamajor

El 3 de febrer de 1939, a les 15:00 hores, un grup de ciutadans format per  Juan Sauqué March, Josep Huguet Pujol, Miquel Sagrera Icart, Josep Pujol Parera, Francesc Paradeda Soler, Pere Rosàs Pujol, Pere Ozerans Bassa, Artur Arabia Ventura, Salvi Parera Samon, Antoni Raventós Varias, Felip Subirana Casals, Paulí Serra Icart, Esteve Illa Safont, Carles Llobera Sagrera i Josep Montasell Pruna, s’han reunit a l’Ajuntament i després d’haver penjat al balcó l’emblema “rojigualda” , han habilitat un dels locals de l’Ajuntament com a seu central de la Societat Falange Espanyola Tradicionalista i de les Jons, la qual té un total de 15 associats (els anteriorment citats).

 Es nomena a Joan Sauqué March com a president, secretari en Josep Pujol Parera, tresorer en Josep Huguet Pujol i vocals en Miquel Sagrera Icart i Francesc Paradeda Soler.

 S’aprofita la reunió per escollir la comissió que ha de dirigir l’Ajuntament. N’és escollit Alcalde en Pere Ozerans Bassa, tinent d’alcalde Esteve Illa Safont, conseller dipositari en Josep Montasell Pruna i conseller de proveïments en Carles Llobera Sagrera. Es nomenat jutge a Artur Arabia Ventura. 

Font: Arxiu municipal Sant Pere de Vilamajor