dimarts, de gener 15, 2013

II CAMINADA HISTÒRICA PER SANT ANTONI



El  DIUMENGE 27 DE GENER DE 2012 faré una caminada històrica pel poble de Sant Antoni de Vilamajor on explicaré el seu origen romà, el passat visigot i sarraí, el naixement medieval, el desenvolupament  urbanístic modern i el creixement contemporani.

Mentre caminem podrem veure curiositats com les tres esglésies que ha tingut el poble, el sistema de canalitzacions d'aigua, les cases modernistes, els baciners de Montserrat, el poble dels escriptors, la casa més antiga del poble, l'enterrament dels morts i moltes altres anècdotes. 

Tota la caminada es farà pel íntegrament pel poble de Sant Antoni, però encara que la distància serà molt petita, estarem 4 hores atès la gran quantitat d'informació que us he de donar. Amb la finalitat que la caminada no es faci feixuga i amb l'objectiu que puguem interactuar, he limitat l'assistència a 30 persones (hores d'ara hi ha reservades 20 places) i a ser possible que siguin adults.

Si estàs interessat en participar envia'm un email a pinatell29@hotmail.com i et comunicaré el lloc i hora on hem quedat.

T'ho vas perdre la primera vegada, ho deixaràs passar una segona? (no hi haurà una tercera)